SKUPINska vadba

Trening v skupini pod vodstvom Starfit ekipe

Urnik naših skupin
Ura PONEDELJEK TOREK SREDA ČETRTEK PETEK SOBOTA NEDELJA
6:00 FITSTAR FITSTAR
7:00
8:00 VADBA PODJETJE (REZERVIRANO) BOOTCAMP
9:00 VADBA PODJETJE
(REZERVIRANO)
10:00
11:00
|
16:30 VADBA PODJETJE
(REZERVIRANO)
17:30
18:00 FITSTAR SKUPINSKA TERAPEVTSKA VADBA VADBA PODJETJE
(REZERVIRANO).
FITSTAR FITSTAR
19:00 TNZ BOOTCAMP TNZ BOOTCAMP BOOTCAMP
20:00 TABATA BOOTCAMP TABATA BOOTCAMP BOOTCAMP
21:00 TABATA TABATA

BOOTCAMP

Za tiste, ki se na treningu želite malo utruditi

Si eden izmed tistih, ki želijo po koncu treninga vedeti, da so nekaj naredili?

Potem je Starfit BOOTCAMP zate!

Treningi BOOTCAMP niso hec, zato smo skupino tudi poimenovali po vojaškem osnovnem usposabljanju. Delamo vaje za celo telo, ki so povezane v celoto na način, da se porabi maksimalno število kalorij, pospeši metabolizem in ja, nekaj švica bo s tvoje strani… ampak zato si tukaj, kajne?

BTW, če se slučajno bojiš, da so treningi pretežki, pomisli tako… čisto vsak, od sosedovega prijatelja, do vrhunskih športnikov je nekoč bil na začetku. Z treningom se izboljšujemo, naši trenerji pa so ravno zato toliko izobraženi, da znajo uvod in progresijo narediti popolno. Za vsakega!

Želiš vedeti več o skupini?

FIT STAR

Izkušnja osebnega treninga v majhni skupini (4-6 udeležencev)

Želite izgubiti odvečne kilograme, ki vas ovirajo pri tem, da bi lahko na polno živeli? Se želite znebiti tistih bolečin, ki so prisotne že, ko greste na kratek sprehod? Si želite zmanjšati zadihanost, ko greste na obisk k prijateljici in greste po stopnicah, ker je dvigalo pokvarjeno? Si želite postati samozavestni, kot še niste bili?

Vse to boste ob podpori in odličnem vodenju naših osebnih trenerjev tudi dosegli.

Ponovno pričenjamo z 12-mesečnim Fit – Star programom za male skupine. V teh dvanajstih mesecih boste obrnili vaše življenje na glavo.

 • Osvojili boste koncept zdravega prehranjevanja.
 •  Spremenili način razmišljanja in
  z vodenimi treningi občutno preoblikovali vaše telo.
 • Posledično boste zmanjšali bolečine, ki so prisotne zaradi prisilne drže.
 • Močno pridobili na samozavesti.

Do vsega tega vas loči le prvi korak 👉prijava na program, ki smo ga poimenovali 12 mesečni FIT – Star program za male skupine.

PROGRAM ZA VSAKEGA OD VADEČIH VSEBUJE:

 • 3x tedensko trening v manjši skupini (6 oseb).
 • 6 razpoložljivih terminov tedensko
 • 1x mesečno analizo telesne sestave
 • 1x mesečno individualno prehransko svetovanje
 • 6x predavanje o prehrani in gibanju (z gosti).
 • 12 mesečno neomejeno karto za fitnes

Da vam med letom ne zmanjka motivacije, bomo poskrbeli z darilci ob napredku. 🎁

Cena tega programa, ki vam bo spremenil življenje je 120€/MESEČNO.

Spremeni si življenje...

STARLATES

Pridobi in ohrani gibljivost, mobilnost in zdravje

Oblika telesna vadbe, ki je lahko tako preventiva pred pastmi sodobnega načina življenja kot tudi rehabilitacija po poškodbah (ob upoštevanju navodil fizioterapevta ali zdravnika).

Gre za posebno vrsto vaj, ki zajemajo elemente pilatesa in mobilityja, za krepitev telesnih mišic, kjer mišice trupa aktivno sodelujejo pri izboljšanju moči, gibljivosti in telesne drže.

S starlatesom dosežemo torej izboljšanje telesne drže, ohranjamo hrbtenico zdravo in gibljivo, krepimo mišice medeničnega dna, povečamo mišični tonus, gibljivost, razvijamo pa tudi sposobnost zavedanja lastnega telesa.


Pri vadbi se bomo osredotočili na pravilno tehniko dihanja (krepitev globokih trebušnih mišic) in pravilno telesno držo med kontroliranim, natančnim in tekočim izvajanjem vaj stoje, kleče, sede, leže ter v oporah.


Starlates je primeren tako za ženske kot moške, začetnike, rekreativce in športnike vseh starosti, ki želijo okrepiti predvsem mišice trupa ter izboljšati ali ohraniti pravilno držo.

Želiš vedeti več o skupini?

TNZ

Trebuh Noge Zadnjica,  trening z povdarkom na najbolj privlačnih delih telesa (pri obeh spolih)

Kratica TNZ pomeni Trebuh Noge Zadnjica.

TNZ skupina je torej za raven trebuh, oblikovane noge in lepo ritko… je potrebno nadaljevati?

Vadbena ura poteka ob glasbeni spremljavi in je sestavljena iz več delov.

Začnemo z ogrevanjem, s katerim pripravimo telo na fizični napor ter s tem zmanjšamo možnost poškodb. Ogrevanju sledi glavni del vadbe, kjer postopoma iz različnih elementov gradimo in izpeljujemo lažjo koreografijo na tleh ali pa za dodatno obremenitev in popestritev uporabljamo stopničko oz. step. Končno koreografijo nato večkrat ponovimo.

Glavnemu delu sledi sklop krepilnih vaj za vse pomembnejše mišične skupine – mišice trebuha, nog in zadnjice, ne pozabimo pa tudi na mišice hrbta in rok. Vaje lahko izvajamo s pomočjo lastne teže, za povečanje intenzivnosti pa lahko uporabljamo tudi rekvizite, npr. ročke in step.

Vadbo zaključimo z razteznimi vajami, s katerimi zmanjšamo napetost mišic in možnost poškodb ter pripomoremo k lažji in hitrejši regeneraciji telesa.

Želiš vedeti več o skupini?

TABATA

Najučinkovitejši intervalni trening za povečanje aerobne in anaerobne vzdržljivosti

Tabata je intervalni protokol, poimenovan po japonskem doktorju znanosti, ki ga je razvil.

Dr. Tabata je v sodelovanju z Japonsko olimpijsko ekipo v hitrostnem drsanju poskušal ugotoviti, katero razmerje med naporom in pavzo kar najboljše vpliva na razvoj anaerobne in aerobne vzdržljivosti.

Razvil je protokol treninga, kjer 20 sekund treniraš zelo intenzivno (to pomeni res na polno), potem imaš 10 sekund pavze (ja, dokaj kratka pavza), vse skupaj pa ponoviš 8 krat. Tabata je ugotovil, da lahko v teh 4 minutah intervalnega treninga zelo povečaš aerobno in anaerobno vzdržljivost.

Zanimivo, ampak kaj to pomeni zate?

To pomeni, da na naših tabata treningih treniramo po principu, ki je znanstveno dokazano posebej učinkovit. Tabata pomeni zate večja izguba maščobe, več vzdržljivosti in seveda, boljše počutje!

Želiš vedeti več o skupini?