Je to GLAVNA skrivnost hitrega (in trajnega) preoblikovanja telesa?

Glede na to, da bereš tale članek, si verjetno želiš spremembe, ko govoriva o tvoji telesni pripravljenosti in počutju.

Morda je razlog v tem, da se želiš znebiti kakšnega nadležnega, odvečnega kilograma…

Morda se v svojem telesu enostavno ne počutiš več dobro…

Ali pa si preprosto želiš, da prideš v najboljšo formo svojega življenja.

Ne glede na to, katera od zgornjih treh situacij je tvoja, sem vesel, da si tukaj!

To mi da vedeti, da nisi le eden oziroma ena izmed tistih, ki o teh spremembah le razmišlja in jih iz dneva v dan prelaga, pač pa je tvoj prvi korak že bil narejen s klikom na tale članek.

V njem bi ti rad razkril, kaj je po mojem mnenju in dolgoletnih izkušnjah najbolj učinkovit način preoblikovanja telesa, ki ne bo le prinesel vrhunskih rezultatov, pač pa ti omogočil, da jih obdržiš tudi na dolgi rok.

Naj se ti na hitro predstavim…

Moje ime je Niko Valand in skrivnost za vrhunske rezultate, ki jo omenjam v naslovu tega članka, si nisem izmislil ali zgolj prebral v neki knjigi…

Gre namreč za plod več kot 11-letnih izkušenj na področju osebnega trenerstva, prehranskega svetovanja in nenazadnje tudi kot lastnika fitnes centra Starfit, kjer z ekipo skrbimo, da naše stranke z lahkoto dosegajo svoje cilje na področju zdravja in telesne pripravljenosti.

In ja…

Lahko sklepaš, da sem v svoji dolgoletni karieri srečal res že veliko ljudi, ki so se lotili izgube odvečnih kilogramov, oblikovanja telesa ali le redne telesne aktivnosti za boljše počutje in zdravje v telesu.

Kar pa sem pri tem opazil, je bila ena stvar…

Veliko teh ljudi, kljub raznim dietam, odrekanju in telesnim aktivnostim, ni uspelo doseči želenih rezultatov.

Kako je to mogoče?

Hja… razlogov je veliko, a najbolj pogosti za takšne neuspehe so:

Kljub vsem neuspešnim primerom oblikovanja telesa pa je obstajala peščica ljudi, ki so po obiskovanju fitnesa imeli veliko boljše rezultate, kar se je videlo tudi na njihovih zadovoljnih obrazih.

Ker pa ne pričakujem, da mi verjameš na besedo, sem zato zate spodaj prilepil nekaj mnenj naših strank, ki so v našem fitnesu dosegle odlične rezultate…

Kaj je tisti skupni faktor, ki je te osebe pripeljal do vrhunskih rezultatov?

Skrivnost je v osebnem treningu pod budnim očesom vrhunskega osebnega trenerja, ki se 100% posveti tebi in tvoji transformaciji.

In ne – s tem ne mislim na to, da ti pove, katera vaja je naslednja in ti nezainteresirano šteje ponovitve (čeprav mnogi fitnes centri in posamezni osebni trenerji žal ponujajo točno to)…

Osebno trenerstvo pomeni posvet in pogovor v prvi vrsti, kjer s trenerjem razčistita o tvojih ciljih, prav tako pa ugotovita, na kateri točki se trenutno nahajaš – to je namreč osnova za zagotovljene rezultate.

Nato sledi načrtovanje tvojih individualno zasnovanih treningov, ki ti bodo v čim krajšem času in na varen način prinesli najboljše rezultate.

Ob vsem tem pa seveda je pomembno tudi prehransko svetovanje, saj brez urejene prehrane tudi rezultati ne morejo biti takšni, kot si jih želimo.

Ali je osebno trenerstvo edini način, da prideš do rezultatov?

Seveda ne.

Obstaja namreč veliko posameznikov, ki jim je do rezultatov uspelo priti s povsem samostojnim treniranjem ali obiskovanjem kakšnih skupinskih vadb.

Res pri vsem tem pa je, da je tem ljudem ta način treniranja vzel dosti več časa za dosego rezultatov.

Do rezultatov lahko torej prideš tudi sam oziroma sama, a vedi, da za to potrebuješ veliko več energije, časa in motivacije, da se lotiš in seveda tudi vztrajaš do samega cilja.

Kot sem že omenil, pa se osebni trenerji med sabo (žal) lahko zelo razlikujejo…

Tukaj ciljam predvsem na to, da obstajajo povprečni osebni trenerji in tisti trenerji, ki svoje delo opravljajo več kot vrhunsko in na nivoju, kakršen bi ta moral bit.

Spodaj sem zato zate pripravil seznam lastnosti, kako razlikuješ med povprečnim in vrhunskim osebnim trenerjem….

Razlika #1: Sam začetek & izvajanje treningov

Povprečen trener bo brez predhodnega posveta s tabo izvajal naključne vaje, medtem ko vrhunski trener s tabo najprej naredi testiranje & na podlagi tvojih rezultatov (in ciljev) pripravi individualen plan samo zate.

Razlika #2: Prisotnost & prisebnost trenerja

Odličen osebni trener se bo med tvojo uro 100% posvetil tebi in tvojim željam, kar pomeni, da je ob tebi ob vsaki ponovitvi in skrbi za to, da jo izvedeš pravilno ter se tako izogneš bolečinam ter pospešiš svoje rezultate.

Povprečen trener ti pove in pokaže vajo, nato pa (vsaj z mislimi) odkoraka drugam…

Razlika #3: Zabaven trener > nejevoljen trener

Vsi vemo, da nam pogostokrat prave motivacije za trening zmanjka, prav tako pa zaradi pestrega tempa življenja naše razpoloženje ni vedno najbolj rožnato…

V tem primeru te bo pravi trener znal spraviti v dobro voljo & vajino uro naredil zabavno ter zanimivo, saj razume, da človek vedno naredi boljši trening, ko je dobre volje.

Povprečen trener se ne bo zmenil za tvoje razpoloženje – na tvoji uri je zato, ker je to njegova služba in jo mora v vsakem primeru s tabo oddelati…

Razlika #4: Vztrajnost in zagnanost trenerja

Ja, najbrž smo že vsi bili v situaciji, ko smo nekaj poskušali narediti, pa smo, ker je bilo težko, enostavno obupali.

Do te situacije zna velikokrat seveda priti tudi pri treningih, saj je za rezultate včasih potrebno iti tudi preko svojih “zmožnosti”. Besedo sem dal v narekovaje samo zato, ker je v tebi ogromno neizkoriščenega potenciala, ki se ga morda niti ne zavedaš.

Ta potencial ti vrhunski trener pomaga uresničiti in te tako hitreje pripelje do tvojih ciljev, medtem ko je povprečnemu trenerju načeloma vseeno, ali še narediš tisti 2 ponovitvi, ali ne.

In že sva pri zadnji razliki…

Razlika #5: V prvi vrsti človek, šele nato osebni trener

Verjetno se strinjava, da nam je vsem zelo pomemben dober odnos s sočlovekom.

Ne glede na to, ali je tvoj sorodnik, znanec, prijatelj ali pa prodajalec iz bližnje trgovine.

Ravno zato je izjemna prednost dobrega osebnega trenerja, da je v prvi vrsti človek, ki te razume.

Da se s tabo pogovarja kot s sočlovekom, in ne kot “zgolj s še eno stranko”.

Da lahko z njim (seveda, če želiš) na svoj slab dan deliš tegobe, ki te morda mučijo.

To ima dvojni pozitivni učinek, saj s tem znižaš svoj stres, hkrati pa bo se po takšnih pogovorih naredil še boljši trening.

Povprečen osebni trener verjetno s tabo ne bo želel razpravljati o tvojih težavah, medtem ko dober osebni trener prepozna tvojo stisko in bo naredil vse, da ti (vsaj v času treninga) dvigne razpoloženje ter kljub začetnemu slabemu štartu naredita vrhunski trening.

Tako.

Pa sva naštela vse glavne razlike, ki odlikujejo povprečne in vrhunske osebne trenerje.

Na tem mestu pa bi se ti želel - povsem upravičeno - malce pohvaliti…

V svoji karieri sem izjemno ponosen na to, da smo v našem fitnesu Starfit oblikovali ekipo najboljših osebnih trenerjev, ki so strokovno podkovani, vrhunski & svoje delo opravljajo s srcem.

In ne, to niso le naše besede samohvale, pač pa tudi mnenja naših strank (ki si si jih lahko prebral oziroma prebrala malo višje).

Ker pa papir prenese vse, osebna izkušnja pa je vredna več kot 1000 besed, smo se z ekipo odločili, da ti v sklopu tega članka ponudimo enkratno priložnost.

Priložnost, da izkusiš preverjeno najhitrejši način za dosego rezultatov – in to kar 30% ceneje.

Vabim te namreč na Starfit trening izkušnjo z osebnim trenerjem.

Ne gre zgolj za nek prodajni pogovor ob kavici. Pač pa zadeva izgleda nekako takole…

Ko prideš k nam, se najprej z enim izmed naših trenerjev in trenerk pogovoriš o svoji situaciji, izzivih in ciljih, ki jih imaš.

Na podlagi tega skupaj s trenerjem opraviš odličen in po meri zasnovan trening, kjer narediš nekaj dobrega za svoje telo, prav tako pa tekom treninga ugotoviš, kakšen je optimalen način, da dosežeš svoje cilje – glede na tvojo situacijo.

Po treningu te na recepciji čaka tudi brezplačni beljakovinski šejk za hitrejšo regeneracijo.

Vse to v redni ponudbi stane 35 €. Ti pa lahko preko tega članka zadevo dobiš za zgolj 25 €.

Prav tako te varuje naša NORA garancija…

Če ti zaradi kakršnegakoli razloga pri nas ne bo všeč, ali pa ne bomo izpolnili tvojih pričakovanj, ti bomo vrnili vseh 25 € ali pa ti podarili darilno kartico v isti vrednosti, ki jo lahko podariš komu drugemu.

V kolikor se slučajno odločiš, da s treningi pri nas nadaljuješ, pa ti bomo tistih 25 € šteli v dobropis.

Tako da izgubiti nimaš nič!

Imej v mislih le, da se ti splača hitro prijaviti, saj so urniki naših trenerjev že tako precej nabiti in obstaja le omejeno število teh trening izkušenj, ki jih lahko ponudijo.

Zato…

Klikni na gumb spodaj in izpolni preprost obrazec, da rezerviraš svojo Starfit trening izkušnjo s 30% popusta.

Komaj čakam, da ti v Starfitu pomagamo do boljše verzije tebe!

Niko Valand
osebni trener & lastnik fitnes centra Starfit